Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

divendres, 11 de desembre del 2009

Consultes populars el 13D

Benvolguts companys d'opinió, fa dies que volia escriure però la veritat és que això d'organitzar consultes treu moltes hores personals, però quin goig que fa, quina força que et dona, quina força té el poble i la gent normal i corrent, he quedat sorprès de la capacitat organitzativa que tenim, 170 pobles que aquest diumenge organitzen consultes i les que seguiran, realment un fet històric, estem fent història i la estem fent els ciutadans de a peu. Ens comencem a creure que veritablement la força del poble existeix i és possible, que no només rau en anar a votar cada quatre anys.
Espero que les cúpules i direccions dels partits prenguin bona nota i segueixin els nostre exemple, tots units per un mateix propòsit, al cap i a la fi ells són els nostres gestors, nosaltres els votem i en aquest cas els hi diem clarament quin camí ha de seguir.

Us animo a totes i a tots a que participeu el proper diumenge 13 de Desembre en les consultes que celebrem, sigui a Sant Pere, Sant Antoni, Cardedeu etc...veniu i expresseu-vos, participeu d'aquest esdeveniment social, organitzat des de la ciutadania, sense interessos partidistes, des de la bona fe, democràticament, tenint com a única arma la paraula i el vot, sense barra portes a ningú, en fi un exemple a seguir i a treballar en futures consultes socials.

Vull fer un agraïment públic a totes les persones que ens han donat suport, que han posat calers i hores personals, només queda l'últim esforç, ànims i força.


No falteu, passeu-vos pel carrer Sant Nonet nº 9 i feu ús del vostre dret.
Visca el meu país i la seva gent.

1 comentari:

  1. Admirable tot el vostre esforç a aquestes datas históriques, com molt bé has dit. Peró n´hi ha altres problemes o mancances d´envergadura a Catalunya que amb l´Independencia o sense també necessitan un esforç colectiu. Parlo de greus problemes de contaminació, de construcció d´infraestructures discutibles que es porten molts calés necesaris per la Sanitat Pública, l´Educació, els Serveis Social, el Transport Públic.Que la lluita per l´Independencia ens porti un pais mes just i un repartiment dels diners que beneficie a tota la població i no pas a uns pocs.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris.