Últimes opinions:

Escriu i envia la teva opinió per correu electrònic. Indica un Nom o pseudònim i un Tema.

Si vols utilitzar un correu anònim: ves a Gmail. Usuari: opinio.anonima Contrasenya: anonimat. Envia el teu missatge a vilamajoropina@gmail.com

No es publicaràn opinions sense nom o pseudònim.

Doneu un cop d'ull als últims comentaris:

Al peu de cada opinió trobareu un enllaç per deixar-hi els vostres comentaris. Participeu-hi.

____________________________________________________________________________

dimarts, 29 de març del 2011

Estimats vilamajorencs i vilamoajorenques


A la vida hi ha moments d'alegria i de tristesa, de triomf i de fracàs. A vegades fins i tot quan els resultats que un considera positius es converteixen en negatius, degut als interessos i les pressions d'uns altres:

Fa vora un any i mig, que vaig tenir l'honor de representar-vos des de la meva regidoria. Mes enllà de la gestió política, vull agrair-vos l'enriqiment personal, la creativitat i la tenacitat que m'heu demostrat en aquet any i mig.

També el meu agraïment a tot l'equip de govern en general, a la oposición contructiva ( GISP), i en especial a l'alcalde Llesuy, per la seva mà estesa per poder treballar i sentir-me un més d'aquest equip.

Menció especial per tots i cadascun dels nostres funcionaris de l'Ajuntament, perquè sense el seu suport i la seva paciència, no hagués estat posible la meva integració.

Personalment he patit les conseqüencies, de treballar, i en català, on aquestes dues paraules de tant significat als temps que corren, a la secció local PSC de Vilamajor no tenen cabuda.

I per últim recordar a certs partits polítics d'esquerres i de progrés una frase de Groucho Marx:

Alguns entenen la política com l'art de buscar problemes, trobar-los una diagnosi falsa i aplicar remeis equivocats.

Salut i feina.

Josep Punyed, Primer tinent d'alcalde de Sant Pere de Vilamajor

(Carta publicada a L'Actualitat del Baix Montseny)

1 comentari:

  1. eso es ahora el psc de sant pere, una banda de cuatreros en busca de solucionarse sus asuntillos, a los que no les importa nada ni el pueblo ni su gente.ojala os lleveis un batacazo y entre gente nueva a hacer politica seria, porque de izquierdas para reirse un rato con sus amiguillos, ya existe otra a ¨"agrupacion de electores"

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris.